Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΗΛΙΟΤΥΠΟ ΑΕΒΕΕ βρίσκεται στην Αθήνα, μια ανάσα από το κέντρο. 

Είναι μια κάθετη σύγχρονη παραγωγική μονάδα που εισήχθει δυναμικά στο χώρο των γραφικών τεχνων το 1992.

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις βασιζόμενη σε 25 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό και σε προηγμένη τεχνολογία που στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τ.μ.

ktirio hliotypo

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εκτύπωση δεν είναι απλά μια παραγωγική διαδικασία. ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ. Πολλοί μπορούν να την ασκήσουν. ΛΙΓΟΙ την ασκούν σωστά.

Mελάνι πάνω στο χαρτί σημαίνει όραμα που παίρνει μορφή. Δίνουμε ζωή στις ιδέες σας, αποτυπώνοντας τη σκέψη σας on paper, δείχνοντας αυτό  που αντιπροσωπεύετε. Στην εταιρεία μας  προσωπικό με 20ετή πείρα στις εκτυπώσεις  εργάζεται με ΜΕΡΑΚΙ για να κρατάει ψηλά τον πήχη της ποιότητας και να ικανοποιεί κάθε σας απαίτηση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Pre-press

Ένα υπερσύγχρονο ατελιέ με περιβάλλον εργασίας mac και pc, ψηφιακό δοκίμιο, ctp screen και γραφίστες με τεχνογνωσία περιμένουν να σας υποδεχθούν. Αυστηρός προ-εκτυπωτικός έλεγχος με την παραλαβή του κάθε αρχείου εξαλείφει κάθε δυσκολία και διευκολύνει την ταχύτητα μετάβασης στο στάδιο της εκτύπωσης.

Iliotypo 0253

Οffset

Υπερσύγχρονες εκτυπωτικές μονάδες  ( 5color SM102-5 heidelberg, 4color 102-4 heidelberg , 2X 2color roland/heidelberg ) με δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής μεγάλων τιράζ διασφαλίζουν για εσάς τόσο το αποτέλεσμα, αλλά και την ταχύτητα παράδοσης στο χρόνο που επιθυμείτε.

Iliotypo 0006

Binding

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα από  βιβλιοδετικές  μηχανές( διπλωτικές MBO, καρφίτσα Miller martini απλή και ωμέγα, επίπεδο για κοπτικά Heidelberg κ.α.) προχωράμε στο φινίρισμα του εντύπου για να κλείσει ο κύκλος της παραγωγής.

Iliotypo 0172

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας δεν είναι να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι να ΣΑΣ κερδίσουμε.

Η διατηρησιμότητα του πελάτη είναι για μας το Α και το Ω.

Ανακαλύψτε το Ηλιότυπο

"Για να πετύχεις πρέπει να διαφέρεις. Και η διαφορά... είναι αισθητή"